Nieuws

Lieve mensen,

De overheid heeft besloten dat (Yoga) scholen in ieder geval tot 28 april dicht moeten om het coronavirus minder kans te geven.
Yoga brengt rust en kalmte in deze onzekere tijden en dus gaat de Yogales Virtueel, via Zoom gewoon door.

En dat gaat harstikke goed, dit is de reactie van een van onze ThuisYogini's

Het was heel fijn om yoga thuis te doen met jou. Ik merk dat ik me heel erg op mijn gemak voel thuis en dat je me automatisch meeneemt in je les zoals je dat altijd geweldig doet. Ik was af en toe wat afgeleid door dingetjes om heen waarvan ik dacht 'oh ja, die moet ik opruimen’ of ‘hé, daar ligt nog stof!’, maar het was ook heel geweldig om uit te kijken op de zonnige tuinen van mijn overburen en te genieten van de zon. Doordat alles anders is, ervaar ik de oefeningen anders. Ik merk dat ik daardoor uit mijn patroon kom en sommige oefeningen beter kan of beter kan voelen. Mijn lichaam voelt heerlijk ruim en soepel nu.

Ik had de laptop op een draaistoel staan en kon je daardoor naar me toe trekken of we duwen als het nodig was. Ik heb wat minder ruimte in de breedte op mijn ‘yoga-kamer’ maar ik kon goed manoeuvreren waar dat nodig was. Je was duidelijk in beeld, ook toen ik op de grond ging liggen kon ik je blijven volgen omdat je voor mij op stoelhoogte was en jij onderaan in beeld was. Ik zag alles wat je deed heel goed. Je legde het heel rustig uit en gaf precies de juiste aandachtspunten waar nodig.

De Skype uitnodiging werkt ook heel prettig en je gaf iedereen rustig instructies en zorgde goed dat mensen die later aanhaakten microfoons en beeld uit zetten. Echt top. Je bent een volleerd Skype docent!
Maandag doe ik weer mee.

Blijf thuis en blijf gezond!
Tijd voor yoga!