Nieuws

DE HELENDE INVLOED VAN KLANK IN JE SUBTIELE LICHAAM


Op zondag 19 augustus geeft Shyamji een bijzondere workshop. Binnen het vierde chakra, Anahata Chakra, bevind zich een klein, misterieus, lunar chakra: Hrit Padma. (de lotus van het hart)
Shyamji is met recht een meester in het laten ontstaan van klanken en daarmee de fijnste vorm van energie, ruimte, Surya Akasha. Mantra is een natuurlijke weg naar meditatie. Chanting activeert de subtiele energie, reduceert stress en leidt tot sereniteit. De pure energie van de klanken van de oude mantra’s,  gechant door Shyamji  maakt het voor de luisteraar mogelijk de Surya Akasha (gouden, helende klank) te kunnen opnemen.
Om effectief te zijn, moet aan mantra’s een precieze uitspraak en intonatie gegeven worden, zodat ze latente potentiele energieën van Hrit Padma kunnen oproepen.
In deze plaats, waar het stil is en vol van liefde, hoor je het innerlijke geluid (Nadaa) van je Zelf.

SRI SHYAMJI BHATNAGAR
Sri Shyamji Bhatnagar is internationaal gerespecteerd meditatieleraar en dé autoriteit ter wereld wat betreft de kennis van de microchakra’s. Hij ontwikkelde de techniek van InnerTuning®: een praktische toepassing van de klassieke Svara Yoga en Naada Yoga. Reeds op zijn twaalfde ontmoette hij zijn eerste spiritueel leraar in de Himalaya’s waarna verschillende guru´s volgden die hem inwijdden in de kennis over adem en klank. In zijn studietijd verdiepte hij zich in filosofie, geschiedenis en vergelijkende religiestudies. Op zijn 24e emigreerde hij naar de Verenigde Staten waar hij na een periode in Californië uiteindelijk in New York het Chakra Institute oprichtte. Aan de basis van dit instituut ligt wat hij zelf omschrijft als ‘an intuition’ waarin hij in 5 uur van ‘automatic writing’ tot in detail de theorie van de microchakra’s uitwerkte. Hij werkte samen met o.a. Princeton University en vele andere instituten om zijn werk over klank en de invloed daarvan op (de psyche van) de mens te verdiepen en door te geven. Shyamji geeft les over de hele wereld en is als gastdocent verbonden aan de de Yogapraktijk Empel.

SHYAMJI ontdekte dat hij zijn eigen micro-chakra’s kon beïnvloeden door het chanten van mantra’s
Shyamji gaf het boek ‘Microchakras: InnerTuning for Psychological Well-being’  uit met David Isaacs, Ph.D. Voor meer informatie bezoek zijn website: www.ChakraInstitute.com

Verheug je op een intense en transformerende workshop
door de Healer in jezelf te ontdekken


Caleidoscoop Fluitenkruid 10 5236 TL ’s-Hertogenbosch

Heb je een vraag? Bel of mail me gerust